TOTA EMPANADAS

TOTA EMPANADAS Empanadas

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 86 beoordelingen
21 jun 2020 om 18:47 Super lekker, zeker de moeite, echt enorm goed!! Inderdaad prijzig maar voor mij is het zn geld waard. Zeker de chorizo empanada!!!
25 mei 2020 om 6:13 Allen sauce vergeten
22 mei 2020 om 21:20 Sprite was vergeten, maar de empanadas hebben heel goed gesmaakt!
29 apr 2020 om 22:27 Heerlijke empanadas en een leuke presentatie. De prijs vind ik wel aan de hoge kant. Heel fijn dat er vegan opties op het menu staan.
23 apr 2020 om 20:56 We bestelden een Medium honger voor 2. Het eten zelf was heel lekker en zeker een aanrader, maar het was toch net niet onvoldoende, ondanks het feit dat we niet zo'n grote honger hadden. Daardoor ligt de prijs toch wat (te) hoog als je het mij vraagt.
22 apr 2020 om 23:30 Amazing empanadas! A must try
29 feb 2020 om 18:04 Delicious. For me, it's on the expensive side since its south American street food which I'm very familiar with & know how much it costs to make, but cant argue with the quality or taste. Price review needed tho
16 feb 2020 om 11:18 Very fast delivery. Food tasted great, but it is a bit expensive.
27 nov 2019 om 23:23 Zeer klein. Minimaal.
17 nov 2019 om 20:48 De empanadas in het algemeen waren goed van smaak en textuur, maar voor de grootte en de prijs was het geen reflectie van de regio van herkomst.
14 nov 2019 om 9:15 ipv 30 minuten meer dan een uur moeten wachten, gelukkig was het nog een beetje warm. Helaas was de bestelling zelf niet wat we bestel hadden, aantallen én keuzes klopten helaas niet. Diverse bestelde smaken ontbraken of van andere misten we enkele stuks.
17 aug 2019 om 20:45 Heel lekker, maar zou niet opnieuw bestellen want het is te duur voor wat het is.