TOTA EMPANADAS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tota Empanadas. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 20:28 Super lekker
7 jul 2022 om 15:40 Levertijd zoals aangegeven. Alles lekker warm geleverd en de empanada's waren delicieus!!!
18 feb 2022 om 0:45 Super lekker!
23 jan 2022 om 2:45 Great service and food
25 sep 2021 om 22:29 Heel lekkere empanada's, nog beter dan verwacht. Ze werden ook snel geleverd en waren mooi verpakt. Ik bestel hier zeker opnieuw.
28 aug 2021 om 11:24 The cooking time was almost 1,5h! When I saw the estimation I called to the restaurant to cancel my order. They didn't want to and then assured me it'd be just 20-25mins to prepare + delivery. Will think twice before ordering from that place again.
9 jul 2021 om 10:44 Great food, as always <3 Also really appreciate the fact that the veggie empenadas were on one side of the box and the meat ones on the other - makes sorting that much easier.
8 jul 2021 om 20:40 Duur maar heel lekker.
18 jun 2021 om 22:41 Best empanada’s ever!!! ❤️
27 mrt 2021 om 19:20 duurde echt te lang
24 mrt 2021 om 19:56 Lekker, mooi ingepakt maar de bestelling klopte niet helemaal. Op het tiketje staat paprikasoep, ik heb broccoli soep gekregen, & 2keer spinazie ipv 1.
6 mrt 2021 om 7:27 Zeer lekker en verzorgd ! :-)