TOTA EMPANADAS

TOTA EMPANADAS Empanadas

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 123 beoordelingen
25 sep 2021 om 22:29 Heel lekkere empanada's, nog beter dan verwacht. Ze werden ook snel geleverd en waren mooi verpakt. Ik bestel hier zeker opnieuw.
28 aug 2021 om 11:24 The cooking time was almost 1,5h! When I saw the estimation I called to the restaurant to cancel my order. They didn't want to and then assured me it'd be just 20-25mins to prepare + delivery. Will think twice before ordering from that place again.
9 jul 2021 om 10:44 Great food, as always <3 Also really appreciate the fact that the veggie empenadas were on one side of the box and the meat ones on the other - makes sorting that much easier.
8 jul 2021 om 20:40 Duur maar heel lekker.
18 jun 2021 om 22:41 Best empanada’s ever!!! ❤️
27 mrt 2021 om 19:20 duurde echt te lang
24 mrt 2021 om 19:56 Lekker, mooi ingepakt maar de bestelling klopte niet helemaal. Op het tiketje staat paprikasoep, ik heb broccoli soep gekregen, & 2keer spinazie ipv 1.
6 mrt 2021 om 7:27 Zeer lekker en verzorgd ! :-)
3 mrt 2021 om 21:35 1e keer besteld en aangenaam verrast; erg lekker. Leuk was ook de persoonlijke boodschap op de verpakking. Fijne ervaring, dank je!
27 feb 2021 om 18:50 Delicious and fresh! For sure will order again!
24 feb 2021 om 22:42 Weer super tevreden
13 feb 2021 om 20:26 Lekker eten, wel dubbel zo lang moeten wachten dan de vooropgestelde bezorgtijd. Ook was een van de empanades verkeerd geleverd, spijtig om deze dan niet te kunnen opeten gezien de prijs.