TOTA EMPANADAS

TOTA EMPANADAS Empanadas

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 75 beoordelingen
29 feb 2020 om 18:04 Delicious. For me, it's on the expensive side since its south American street food which I'm very familiar with & know how much it costs to make, but cant argue with the quality or taste. Price review needed tho
16 feb 2020 om 11:18 Very fast delivery. Food tasted great, but it is a bit expensive.
27 nov 2019 om 23:23 Zeer klein. Minimaal.
17 nov 2019 om 20:48 De empanadas in het algemeen waren goed van smaak en textuur, maar voor de grootte en de prijs was het geen reflectie van de regio van herkomst.
14 nov 2019 om 9:15 ipv 30 minuten meer dan een uur moeten wachten, gelukkig was het nog een beetje warm. Helaas was de bestelling zelf niet wat we bestel hadden, aantallen én keuzes klopten helaas niet. Diverse bestelde smaken ontbraken of van andere misten we enkele stuks.
17 aug 2019 om 20:45 Heel lekker, maar zou niet opnieuw bestellen want het is te duur voor wat het is.
22 jul 2019 om 8:42 Hele lekkere empanadas maar veel te klein voor de prijs.
6 jul 2019 om 16:42 te duur voor wat het uiteindelijk is
4 jun 2019 om 15:44 Superlekker!
15 mei 2019 om 23:15 Tasty but overpriced
6 mei 2019 om 11:55 They sent the wrong order (no big deal) and I thought the empanadas were too small for that price (that’s why the low rate)
3 mei 2019 om 23:13 Heel lekker, zo eens iets anders.